}

Dah lama tak keluar post baru di blog ni. Sebabnya? Ah. Macam la aku ada pembaca yang setia sangat. Kawan-kawan yang terdekat pun tak sanggup nak baca. Dah la tak ada langsung tip, tutorial, atau apa-apa nasihat. Ni tak. penuh dengan kutukkan dengan sikap manusia.

Jangan baca kalau tak suka. Terima kasih kalau baca. Anda semua telah menyokong aku. Ni tak, menyokong setengah jalan lepas tu belah. Siot . :P

Maaf tak boleh nak update blog. Sebab pertama…


[ Homework yang banyak. Terlalu banyak. Tersesangatlah banyak. ]


Yang keduaaa…..

[nampak tak ? Pidato peringkat daerah. Status : kalahhahahahaha! ]


[ Ini saja yang dapat ]


Yang yang paling aku bengang skali..


LAPTOP DAN BROADBAND ROSAK !


p/s : sekarang pinjam laptop abg guwa untuk update blog. :P
pecah pasu pecah kaca, sudah baca harap suka

4 hadiah bintang dari korang.:

Nurul said...

huhu!!
jgn la ckp mcm tu.
anyway cngrats coz hanie da buat yg trbaik tuk pidato..

n im ur pembaca setia.

Nadhirah-chan said...

tahniah atas keberanian nurul hani menyertai pidato , wuuuuuhuuuuu aii sangat bangga ada kawan macam ni ^^

.Bintang Biru. said...

@Nurul Thanks nurul, muuaahh, HAHAHAHAAH. -.-'

.Bintang Biru. said...

@Nadhirah-chan thanks dear, ko banyak bagi semangat. *sambil cium pipi* HAHAHAkakakha

display:none;
Copyright@2011 by Dunia Gadis Bintang Biru