}

 

Dua hari lepas aku buat gila. Gila tak gila. Aku peduli apa. Ayat #jiwangkarat dalam draf handphone aku dah lama terbengkalai. So malam tu around pukul 8.30 aku send message dekat kawan rapat @ kawan sekelas berbunyi begini. Eh. Mesej boleh bunyi ke ? =___= *lempang*

'Adanya kamu menyempurnakan hidupku, Mencintaimu memberi aku __________' (isi tempat kosong dengan kata-kata paling terbaik akan memenangi RM1 dari Hani.) –Boleh hantar pernyertaan sebanyak mana pun boleh-

Macam poyo kan ayat ? Serius memang poyo pun. Aku baca pun nak muntah. Satu ringgit je ok, sempena 1 Malaysia. :D Ok, sekarang boleh muntah. Muntah tempat lain, jangan muntah kat blog aku. =.=''

Tak banyak penyertaan yang aku dapat. Tapi thanks pada kawan kawan yang join kegilaan aku malam tu. Thanks wey ! :)

Ni antara mesej yang aku dapat :

Huda :
Adanya kamu menyempurnakan hidupku, Mencintaimu memberi aku bahagia.
Comment : eh? bahagia ke? :P *pannng* XD

Farah Amielia :
-Adanya kamu menyempurnakan hidupku, Mencintaimu memberi aku kekuatan untuk hidupku untuk terus bertahan menanti saat bertautnya cinta kita.

-Adanya kamu menyempurnakan hidupku, Mencintaimu memberi aku kekuatan untuk terus bertahan disisi walaupun kau jauh di sana. Penantian ku berbaloi dengan memiliki cintamu.
Comment : aahhh. Teruskan usaha anda. #LOL. :P

Wan Nur Aisyah  :
Adanya kamu menyempurnakan hidupku, Mencintaimu memberi aku kesedaran betapa indahnya cinta.
Comment : Cinta itu indah ke? OH TIDAKK. *pengsan* :P

Zalifah :
Adanya kamu menyempurnakan hidupku, Mencintaimu memberi aku nafaz baru.
Comment : Aku tak mencintai seseorang pun aku dapat bernafas. XD

Farah Aina :
Adanya kamu menyempurnakan hidupku, Mencintaimu memberi aku inspirasi.
Comment : Ni mesti baru lepas tengok tv3 kan? :P

Nadhirah :
Adanya kamu menyempurnakan hidupku, Mencintaimu memberi aku kesedaran akan betapa tidak ternilainya harga sebuah cinta yang lahir dari hati sucu dua insan yang dipertemukan melalui jodoh yang sudah tertulis di Luh Muhfuz.
Comment : errrrrh... (kelu) *wink wink

Syafadhilah :
Adanya kamu menyempurnakan hidupku, Mencintaimu memberi aku seribu erti.
Comment : Seribu je ke ? kenapa tak sejuta? *paannnggg* Ngada kau hani. :D


Serius aku cakap. Setiap kali mesej masuk je aku rasa nak tergelak sampai pecah perut. Aku ingat lelaki je pandai #jiwangkarat, sekarang pun perempuan bukan main lagi la. Bangga jadi perempuan. #tetiba. xD

The winner pertandingan gila gila ni ialah Cik Nadhirah. Ayat dia power sangat. Aku baca terkelu seribu bahasa. xD Next time nak buat lagi. Siapa nak join? sila angkat tangat tinggi tinggi. :P #kbai
pecah pasu pecah kaca, sudah baca harap suka

4 hadiah bintang dari korang.:

!♥!QiSt!♥!! said...

bagusnyer la adik yg sowng ni punya kegilaan kan..hahahaha..lain kali bole try kat kakak jugak ;p

Bintang Biru. said...

@!♥!QiSt!♥!!
Ok, boleh je, no hal :P

Nadhirah-chan said...

awak,kite terharu ni. *tisu please*

Bintang Biru. said...

@Nadhirah-chan
*ngade* Nah tisu. LOL

display:none;
Copyright@2011 by Dunia Gadis Bintang Biru