}

*Kesat kesat air mata* Menangis kerana terharu. Tak sangka Kim Hyun Joong bagi surat cinta. Dia nak coulpe dengan aku la. awwuuu *panggg* Jangan berangan hani. :P

Firstly, aku nak ucap bebanyak terima kasih untuk HOTFM sebab pilih aku menang Album Kim Hyun Joong. *Rasa macam skema pulak ayat. -.-' * Tak sangka pulak aku boleh menang. Tak jangka. Eh? Entah entah aku bermimpi sekarang. -.-' *lempang diri sendiri* ok sakit. Aku tak mimpi. INI REALITI

Thanks jugak kat abang yang hantar album tu kat rumah aku. Kalau tak ada abang tu, mesti album tu tak sampai kat tangan aku sekarang. Nasib baik abang tu call hari ni, kalau semalam. Tak dapat la aku. Masih berada di LUMUT. Lari dari kesedihan putus cintan. Eh? *PAANNNGG* #tipuje :p Ok, sekarang aku tak tahu nak cakap apa. Terharu sangat. Nak nangis jap. :p




Jeng jeng jeng. Agak-agak apa ada kat dalam? Ok. Tanya lagi. Dah besar besar aku tulis tajuk kat atas. *lempang* :P Aku tak buka lagi masa ni. Tangkap gambar banyak-banyak dulu. Sampai muak baru buka. Mak pulak yang excited nak tahu aku dapat apa. -.-'

Eh? Aku tak tipu tau kali ni. Aku #serius. =.='' *sambil buat muka serius* :p


 

Wah ! Nampak tak Kim Hyun Joong sedang menjeling jelling ke arah aku. *wink wink* :p Lepas aku tengok album ni. Aku senyum. Then ketawa. -.- Macam baru lepas nampak cincin orang merisik. Pphhuuih! Jangan merapu hani. ;p




Tandatangan KIM HYUN JOONG ! *pengsan* Mula-mula nak nangis. Jap g mak kata aku mereng pulak. =.=’ heeeehee. Aku ada tandatangan Kim Hyun Joong laaaa. kau hade? Takde? Kesiann :P Sila jealous sekarang ! :p Disebalik tandatangan ni, ada album and lirik lagu dia. Berkaroke la aku malam ni. -.- huh. :)




Rasa gembira, terharu, seronok, sedih, teruja, dan nak pengsan bercampur bersama-sama dan dikisar dalam blender bersama ais. Terasa sedap sangat. Err =.=’ :p *MERAPU !* hehe. Btw, Thanks again kepada Hotfm dan semua yang terlibat.


#Okbai. Nak pergi peluk album kim hyun joong. :p

pecah pasu pecah kaca, sudah baca harap suka

3 hadiah bintang dari korang.:

display:none;
Copyright@2011 by Dunia Gadis Bintang Biru