}

Oh. Perihal mansusia lagi. Manusia menyusahkan. Entry kali ni, nak cakap tentang perihal manusia lagi boleh ? Entry yang lepas aku ada cakap yang kerenah manusia yang….. entah apa – apa lah. Malas nak ambil peduli.

Oh, manusia. Maafkan aku. Maafkan aku sekirannya aku yang bersalah. Ya. Maafkan aku ya ? (buat muka comel sambil kelip mata). Manusia, aku juga manusia juga sepertimu, jadi tolong maafkan aku ya ?

[Maafkan kita ya awak.]

Manusia, maafkan aku kalau aku ada tersilap cakap ataupun percakapan aku ada yang menyakitimu. Cukup la apa yang terjadi last year antara aku dengan Miss Perfect. Itu sangat memedihkan lagi menyakitkan.

Aahhh. Manusia,maafkan aku ! . Aku sayang kau ! . Aku tak nak nanti jadi macam Miss Perfect. Aku betul betul taknak. Biarlah yang dulu hanya pahit bagi aku. Aku nak madu tahun ni. Aku nak madu, bukan hempedu.

[ Yg cOmel lagi tembab. Aku bukan manusia yg sempurna, jadi maafkan aku ]

Mood aku dah berubah 99.5 % akibat kerenah manusia yang aku sayang. Akibat orang aku sayang aku sanggup lakukan apa saja. Termasuk bunuh diri ? KAU GILA ?!! tak. tak.

Aku bukan pinta ini semua terjadi. Tapi manusia, tahulah. Kalau yang kerenahmu itu membuat aku terganggu dari segi semua aspek termaksut aset yang paling aku sayang iaitu MOOD ! kembalikan mood gila gila sengal aku balik. Jangan bawa lari jauh jauh.

Aahh, sudah la. Malas nak besarkan. Akibat tidak datang 4 hari sekolah. Kerja semakin bertimbun timbun macam embun. Sangat suka. =.=’’
pecah pasu pecah kaca, sudah baca harap suka

12 hadiah bintang dari korang.:

Nadhirah-chan said...

embun tak bertimbun setau aku . yeah memang berlunggok keja yang harus disiapkan oleh nurul hani . sila terima sebagai cabaran lalala~

Nurul Hani said...

@Nadhirah-chaneh, embun bertimbun la. kau tak tahu ker? kesian kesian. hehehehehe

luna Q jimat said...

hurm..perangai manusia..
ssh nak ckp kan, kdg2 kite sendiri pun x paham org yg paling rpt ngan kite, just mintak maaf je la yg boley utk redakan keadaan.. :)

Nadhirah-chan said...

bertimbunkah beliau ? wuaahahaha aku tak tau pun . kehkehkeh :)

Nurul Hani said...

@luna Q jimat setuju sangat dengan luna!!! *terharu*

Nurul Hani said...

@Nadhirah-chan hah tu la engko, oden suruh belajor tak nak. kan dan tak tahu. :D AHAHAHAHAHAHAHHAHAHA

Nadhirah-chan said...

alaaa , aku ingatkan embun tu air jer .

Nurul Hani said...

@Nadhirah-chan a'aaa la weyy, embun tu air ! =.=''

YUL said...

lumrah kehidupan, tulah dia, -.-

P/S KISAH MISTIK DI kemayan city, JB, Lisa Surihani kene sound dengan blogger

Nurul Hani said...

@YUL Ya, betul. lumrah kehidupaaaan.....

farhaniza azman said...

haha, g siapkan keje tu.. btw, dah folo sini..yuk folo balik yuk

Nurul Hani said...

@farhaniza azmanhahahahha, ok, akan diterjah !

display:none;
Copyright@2011 by Dunia Gadis Bintang Biru