}

Nak join, yeay yeay !

Nak countdown ?


Nak ? (senyum ceria)


Tak nak ? (kembali muram)



Ok fine.




TAAARRRRAAAAAAA!!!




Tajuk dia dah terapangpang di atas ni. So, jangan tanya aku lagi apa aku sedang buat ni. Aku nak join. Aku nak join. Aku nak join. OK, dah tiga kali aku cakap aku nak join. Tapi entry ni aku buat 1 je. =.=’’ Apa aku merepek ni hah? –.—‘’

Kalau nak join, [ sila klik sini ]. Tarikh tutup 10 February 2011. So, apa yang korang buat lagi? Tak payah baca yang ini. Pergi join cepat !


Eh? Mana gambarnya? Oh kejap kejap.











TAAAAARRRAAAA !













Eh? Tak ada pun

Sekali lagi























TAAAAAARRRRAAAAAAA !!!!


[ Muka tak ada. Jari lagi cun. :P ]



[ Itu ikan memo. Bukan ikan patin ye adik adik. ]


Jadi, mari kita serbu ramai ramai untuk join contest ini. HAHAHAHA (ketawa besar)
pecah pasu pecah kaca, sudah baca harap suka

10 hadiah bintang dari korang.:

APi said...

nak makan ke ape?

Nurul Hani said...

@APi siapa menang dapat header percuma. hehehehe jom jom join ~

MéuzAngelo™ XXIII said...

thanx sbb join mini contest ni.. dateline dah extend.. gud luck..! :)

Nurul Hani said...

@MéuzAngelo™ XXIII hehhehe, your welcome, :) lepas ni boleh belanja makan gulai tempoyak ikan patin. hehehe

mistery lady said...

aku pun join jugak :)

Nurul Hani said...

@mistery lady Mari join ramai2 ye, heheheeh

aida4eva said...

gud luckkkk!!! :) btw, sy follower ke 100...wwweeeee~

Nurul Hani said...

@aida4eva teng2. akan terjah awak nnty~

Faziera said...

gud luck tau...^__^

Nurul Hani said...

@Faziera thanks tau. ^^

display:none;
Copyright@2011 by Dunia Gadis Bintang Biru