}

Si angkuh bertemu Si ego. Apa ya ? Kelakar pula aku baca tajuk tu. Comel pun ada. *perasan* HAHAHAH. Apa akan terjadi sebenarnnya kalau Si angkuh bertemu dengan Si ego. Mereka akan bersatu ? atau memberontakkan seperti anjing dengan kucing ? atau seperti ggrrrr *lupa*

[ Jangan jadi seperti anjing dengan kucing ]

Kalau dengan Si angkuh, aku tak boleh nak cakap apa dah. Kalau dah namanya angkuh, angkuh la jugak sikapnya. Kalau ego pula ? aku hanya mampu duduk diam. No comment.

Hei Si angkuh ! *nada marah* boleh belah la lu. Lu fikir lu bagus sangat ke ? Guwa lagi bagus dari lu la ! dan dan dan Si ego pun lebih baik dari lu. Sila bawa diri lu pergi jauh-jauh dan mati. *mood tetiba marah*

[ Boleh aku bunuh kau Si angkuh ? ]

Wahai Si angkuh. Sila terasa. Aku sedang cakap tentang kau. Kau baik sebenarnya. Tapi SIKAP KEANGKUHAN KAU membuat aku jijik dan benci nak lihat kau. Tolong. Jangan buat aku benci pada kau. Sila berubah dari sekarang.

Si Angkuh. Aku sayang kau. YA. Sayang. Sayang as a friend. Jadi, tolong la, kalau kau tak sayangkan aku. Memadailah kalau kau sayangkan persahabatan kita. Jangan buat aku menangis kerana kau buat kali ke-2. (senyum)

P/s : aku rasa mood aku tak stabil sekarang sampai ada kawan tegur. :PPP
pecah pasu pecah kaca, sudah baca harap suka

6 hadiah bintang dari korang.:

fRaMe+LenSeS said...

sabar ya.. jgn benti doakan keduanya berdamai. ;) insyALLAH. satu hari nt akan smpai..

Nadhirah-chan said...

better tegur terus kat dia . maybe dia tak tau salah yang dia dah buat .

.Bintang Biru. said...

@fRaMe LenSeS hehehe, Thanks tau. :)

.Bintang Biru. said...

@Nadhirah-chan Dah cuba. Tapi takut terlebih. Malas, :)

fRaMe+LenSeS said...

takpa.. perlahan2 usaha.. ada masa nt, cuba sembang2.. nak tegur hal camni. kena ilex2. nada santai orang kata. leh aih.. ;)

.Bintang Biru. said...

@fRaMe LenSeS heheheeh ^^ betul3, setuju. :)

display:none;
Copyright@2011 by Dunia Gadis Bintang Biru