}

Aku terfikir balik, aku suka buli orang ke sebenarnya? dah berapa ramai merajuk dengan aku coz aku buli diaorang kaw kaw punye la. Ada yang merajuk sampai tak cakap. Anyone terasa? sila ambil. Tapi dalam blog aku baik. Hipokrik ! . Tak. Bukan. Aku BUKAN blue hipooookrik tu. Aku manusia. XD

"hani? kenapa hang suka buli orang?"

Hell YOU !! Hello~! tolong sikit, aku tak pernah buli orang. Aku bukannya manusia yang terlalu kejam dan jahat. Aku manusia biasa yang ada sifat kejam dan jahat. Wth. =.=" Adakah mungkin kata-kata aku yang menyingung perasaan mereka?

Ok. Setakat ini sudah ada 1, 2, 3, ....6, ...13 .... ok. Tak ingat. XD . Aku bukan seorang pembuli k. Cuma kadang kadang gurau aku terlampau kasar? Yaka? tak tahu pun? Kenapa korang tak cakap? Bersuara itu lebih baik dari diam..

Ok. Janji. (sambil angkat tangan macam nak give me 5). Lepas ni, Eh bukan bukan. Tahun depan gua janji sama lu beb, gua tak jadi kejam dan jahat lagi. Yang paling penting, PEMBULI, right? (sila tepuk tangan jika betul).


p/s : wey, sila jangan percaya sangat dengan janji melayu ni. XD AAHHHAHA (eh hani? cuba jatuhkan bangsa sendiri ka, kejam !)

pecah pasu pecah kaca, sudah baca harap suka

4 hadiah bintang dari korang.:

izulman said...

haha gmbar angel gn setan tu lawak pulak

Nurul Hani said...

@izulman lawak? tunggu pew lgi, ketawa la, XD, HAHAHAHHAHAAAh

Luffy said...

sy suke buli adik sy...wakaka.

Nurul Hani said...

@Luffyhani suka buli kawan2, XD , AHAKHAKHAH, XP

display:none;
Copyright@2011 by Dunia Gadis Bintang Biru