}

Aku nak buat seringkas yang mungkin. Tak larat nak tulis, tapi best pulak tajuk. So, baik aku join dulu sebelum tidur. :)



1. Soalan : Tarikh lahir blog anda?
 Jawapan : 20.10.2010. Seminggu selepas tu baru mula menulis.

2. Soalan : Punca kelahiran blog anda?
 Jawapan : Minat dalam punulisan (kot).

3. Soalan : Orang pertama menjadi follower blog anda?
 Jawapan : Diri sendiri yang jadi follow pertama bagi diri sendiri. (ayat lintang bin punkang la, haha.)

4. Soalan : Entri pertama sebagai blogger.
 Jawapan : Entry pertama disini. Episod kena tinggal. Baca la kalau anda cOmel gila. (ayat bodek)

5. Soalan : Entri pertama anda yang mendapat banyak komen / hits?
 Jawapan : errk, kalau tak silap tentang segmen Ben yang Jom Berkenalan tu.

6. Soalan : Blogger pertama yang anda jumpa?
  Jawapan : Serius, nak cakap jujur. (tak ingat)

7. Soalan : Blog yang anda minat?
 Jawapan : nak berapa? ok, aku bagi satu ja. Zack Zulkhairi-Realiti Konspirasi

8. Soalan : Ceritakan kenangan manis anda sebagai seorang blogger..
 Jawapan : Bila mimpi jadi blog terkenal, lepas tu orang sanjung macam artis. Seronok bila berangan nanti suatu hati mesti blog terkenal-kenal akan datang ke blog ni. (ok, berangan setakat ni saja)

9. Soalan : Ceritakan kenangan pahit anda sebagai seorang blogger..
 Jawapan : Bila otak blank. Tak tau nak tulis sepatah apa pun kat blog. :(

10. Soalan : Impian anda terhadap blog anda?..
   Jawapan : err, tak terfikir pulak kena ada impian, apa ya impian aku untuk blog ni? (sedang berfikir~ =.=" )

eerrkk! ini ka dinamakan seringkas yang mungkin? kahkahkha~ XD
pecah pasu pecah kaca, sudah baca harap suka

12 hadiah bintang dari korang.:

Sepatu Hijau said...

salam


selamat berfikir tentang impian blog anda :)


follow ur blog :)

Nurul Hani said...

@Sepatu Hijau hahaha. Thank you, XD

mary ann ;) said...

hai..selamat berblogging ;)

Nurul Hani said...

@mary ann ;) selamat berblogging for u too.

Lulu caldina said...

semoga berjaya dlm dunia blogger...

Nurul Hani said...

@Lulu caldinakamu juga. :)

micky eyqa said...

gud luck dear.. wah siap berangan lagi tue

Nordin said...

follow :)

baju yang diperbuat dari spray

Nurul Hani said...

@micky eyqa thank you. XD berangan itu seronok, :)

Nurul Hani said...

@Nordin thank you.

Zana :) said...

keep blgging ^^

farhaniza azman said...

wah! saye pun minat zack zuhairy jugakzzz...

hehe btw followed u.. yg ke 78..

jom folo balik yuk..

http://holylightfarhaniza.blogspot.com/

display:none;
Copyright@2011 by Dunia Gadis Bintang Biru