}


Ya. Ya.
Aku kembali, korang rindu aku ke? Oh really? Terima kasih. Gamsahabnida. Ok cukup, aku tahu aku perasan. XD

Aku bukan saja saja nak tinggalkan dunia blog ini selama seminggu tu. Sehari aku tak tengok blog pun aku tak mampu. Rasa nak gila kot (kuatkan pada perkataan kot). Memberontak juga kalau tak boleh tengok blog. Tengok blog pun jadi la, walaupun sebenarnya tak update. hehekhek. XP




Pagi rabu minggu lepas, minggu lepas k, (pergi ambil kalender berdekatan anda) aku bangun tidur awal daripada biasa (wow!? betul ke ni? ). Nak buka internet nak tengok blog aku. Boleh pulak internet ni main main tarik tali pulak. Bukan main tarik tali dah. Memang dah TERPUTUS TALI. Sabar. Sabar. dugaan namanya ni. Bagi sedapkan hati aku yang tersangat amat lara ini , "Hani, tak pe. Internet nak manja manja tu. Baca novel lagi bagus" untuk sedapkan hati sahaja.

7 hari aku bersabar wei !

Akhirnya aku kembali. Rupanya baru aku tahu. Sebenarnya celcom ada buat apa tah, yang pasti seluruh tempat sekitar sini tak boleh nak on9. XD . (padan muka diaorang ! dan... aku jugak.)

selama 7 hari itu juga la aku dapat kenal dengan jejaka idaman hatiku ini. Eh, aku tak sombong, mari aku kenalkan dengan korang. Berkenan yang mana satu cakap la. Nanti aku tolong adjustkan. Eh, lagi satu, ini untuk perempuan ja. Lelaki jangan memandai nak. Kang kena cop GAY. HAHAH, XD



yang pertama,
AHMAD FIRDAUS. Ada nama sapa kat sini firdaus? tak da. Bagus.

Ketulusan , kesetiaan, kejujuran cinta dia membuat aku tertambat pada hatinya.

yang kedua,
KAPTEN AZHARI. Pilot kapal terbang. ♥ ♥ ♥ . Anyone pilot kat sini? :")

ya? apa yang membuat aku tetambat pada awk erk Arie? XD

Last sekali,
Khalid Zhafran. Oh mai god ! DIA AKU PUNYA. NI KORANG TAK BOLEH NAK AMBIL.

 sifat hati beku, PENDIAM, agak sombong dan kera subang sumbang membuat aku sangat sangat sangat sangat sangat sangat terpikat pada dia. 

Dari kecik sampai dah besar panjang aku memang minat gila pada lelaki yang pendiam. Pendiam pada mata orang, tapi banyak cakap dimata aku. Supaya orang lain tak boleh tahu isi hatinya, biar aku sorang ja tahu. hehek XD

kan best kalau aku dapat Khalid Zhafran..........

(sedang berangan-angan jika dapat hidup bersama Khalid Zafran)

 

pecah pasu pecah kaca, sudah baca harap suka

2 hadiah bintang dari korang.:

puteri_kebayan said...

kalo rajin...
wat la review novel qantan biru langit tu...baca post ni pun, da wat sy jatuh cinta gak ngan khalid zhafran;)

hihihiiiii

Nurul Hani said...

@puteri_kebayan omg, dia milik saya, x ley nak kongsi2.
kahkahkah,
insyaAllah, kalo ada masa, hani buat k.

:)

display:none;
Copyright@2011 by Dunia Gadis Bintang Biru