}

Baiklah, aku nak join la. haha, walaupun sebenarnya aku sedar dan teramat sedar blog aku tak kemas pun. Saja masuk, mana tahu rezeki kan? kan? kan?

 mau join? klik pada gambarnya ok.

disini aku tagkan 3 orangnya yang entah pape (oopps,sorry terkutuk.) XP

1. http://theotherkhairul.blogspot.com/
2. http://www.budaklelaki.com/
3. http://joegrimjow.blogspot.com/

baiklah. Gua nak keluar lepak-lepak dengan geng gua dulu. Papai semua, jangan lupa join jugak, bagi kasi gegar sini. kahkahkah. (tak lawak sebenarnya)
pecah pasu pecah kaca, sudah baca harap suka

6 hadiah bintang dari korang.:

Nadhirah-chan said...

cewah , blog yang kemas :)
dah ada header sendiri , tahniah . hehek :)

Nurul Hani said...

@Nadhirah-chan nad, aku rasa blOg aku tak kemas langsung. XD .

header tu hudoh gila gila,nanti aku tukar ar. XP

Nadhirah-chan said...

aku suka part jadikan aku seperti bintang yang berwarna biru di hatimu . huahuahua ! tapi sori la . aku bintang merah . merah ang-ang gitu . hakhakhakha !

Nurul Hani said...

@Nadhirah-chan wei , aku nampak special-special mna pun, HAHHAKK. Merah?? gila, bintang merah x cantik lorh, hakhakhak!

Nadhirah-chan said...

merah la kaler paling comel . ehek . plan aku nak buat blog aku merah tapi taktau camana tersesat jadi tema hutan belantara lak . ala-ala go green gitu . ewahhh :)

Nurul Hani said...

@Nadhirah-chan kahkah, aku rasew mata hg kena g tambah power. merah x cantik la wey. wei2, kalo hg nak buat blog hg kale merah aku support. hehe.

display:none;
Copyright@2011 by Dunia Gadis Bintang Biru