}

 
Sedang bersuka ria jalan jalan ke blog orang tetiba...


BUZZ!

Kawan : Tengah blogwalking ke?
Aku : yo ! hah la. why?
Kawan : blog siapa?
Aku : oh, blog orang la tak kan blog beruang kot. HAHAHAH :))
Kawan : Blog tu popular ke tak ?
Aku : popular kot.
Kawan : aku suka blogwalking ke blog tak popular. itu lebih bagus.
Aku : kenapa pulak ?
Kawan : blogger popular SOMBONG.
Aku : errk. tak. tak. tak. aku rasa tak la. kau salah anggap ni.
Kawan : kau suka back up mereka !
sudutan sedikit sebanyak pertengkaran aku dengan si senget Maya.

Bagi aku blog popular or tak popular, dia orang sama ja. Cuma mereka lebih banyak followers & terkenal berbanding blog tak popular. Tak perlu la rasa cemburu pada mana mana pihak. Aku menasihat diri aku jugak dan semua yang baca blog aku. So, tak payah nak cari keburukaan kebaikan mereka :)

Dan disebabkan aku gaduh dengan Maya tentang Blog Tak Popular Vs Blog Popular. Maka terhasil entry yang mengarut ni. hahaha, ok fine tak lawak. tak payah ketawa. =.="

Pandangan aku.

Blog Popular :

Blog yang popular mesti ada keistimewaannya. Tak kira dari segi apa pun. Pasti setiap blog tu ada keistimewaannya. Tak percaya? meh aku bagi contoh.

Ben Ashaari -Ben suka buat segment. Aku suka join. see, aku dah tertarik pada keistimwaannya. XD

ZackZulkhairi -Kartun comel comel dan lawak bodo incik Zack buat aku jatuh cinta pada belog Realiti Konspirasi.

.Dunia Sebelah Zara. - Kata kata puitis Zara buat aku tergoda nak baca blog dia lagi. ketawa. :)


Cuba korang cari balik kat mana keistimewaan korang? tak jumpa? jangan cari aku. Usaha tangga kejayaan. hahaha.


Blog Tak Popular :

- blogger tak popular ni semestinya tak sombong sebab dia kena kumpul pembaca setia. (macam aku)


oh.  aku rasa blogger semua tak sombong la. Si senget Maya tu silap nampak kot. hahahaha. Next time aku suruh dia pakai mata baru. Hohohoho~




Hani : Incik Broadband kena tahan dengan Big Boss. So sekarang hanya boleh online hari ahad saja. :)



pecah pasu pecah kaca, sudah baca harap suka

3 hadiah bintang dari korang.:

Nadhirah-chan said...

hahahak . ikut orang la sombong ke tak kan . macam aku ni , tak sombong . kan kan kan ? kahkahkah !

Nurul Hani said...

@Nadhirah-chan ye, hang tak. aku je.
aku sombong! *nada sedih*

Nadhirah-chan said...

aku tak cakap apa-apa *angkat tangan

kehkehkeh :)

display:none;
Copyright@2011 by Dunia Gadis Bintang Biru